Elektrikli Araçların bileşenleri için
hangi montaj çözümlerine ihtiyacınız var?


İçten yanmalı motorlu (İYM) araçların yerlerini, tamamen veya kısmen elektrikli güç aktarım organlarına sahip elektrikli araçlara bırakması montajda yeni ihtiyaçları ortaya çıkarmaktadır.

Bu yeni ihtiyaçların arasında farklı ortamlardaki yeni sıkma uygulamaları, daha yüksek otomasyon seviyeleri ve izlenebilirlik gereklilikleri yer almaktadır; ancak, en önemli zorluk, yüksek voltaj temasına sahip bileşenlerin montajı sırasında operatörler için daha yüksek güvenlik standartları sunmaktır.

Sıkma çözümleri konusunda güvenilir bir iş ortağı ve uzman olan Desoutter, bu dönüşümün başlangıcından beri yalnızca mevcut otomotiv üreticilerini ve tedarikçilerini değil, aynı zamanda bu yeni alana, doğru çözümlerle giren yeni şirketleri de desteklemiştir.

100 yılı aşan geçmişi ve inovasyon geleneği ile Desoutter, müşterilerimizin verimliliğini, çalışma sürelerini ve çok yönlülüğünü artırmanın yanı sıra, elektrikli araçlarla birlikte doğan montaj zorlukları için de yeni ve daha iyi çözümler bulmaya devam edecektir.


Sağdaki formu doldurarak, "Elektrikli Araçlar için Montaj Çözümleri" broşürümüzü indirebilirsiniz! 



5eda512b4f39e_3D_Cover_NEV_350px.png

BROŞÜRÜ İNDİRİN